Naprapat i Asarum

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Asarum - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Asarum. Om du bor i Asarum och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Asarum hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Asarum som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Asarum

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Asarum som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Bengt Sebernby leg Naprapat
Bäcksländevägen 2
374 51 Asarum

Annons:

Pris för naprapat i Asarum

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Asarum, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Asarum som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Asarum på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Asarum rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Asarum

I Asarum finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Asarum.

Asarum är en del av tätorten Karlshamn i Karlshamns kommun och kyrkby i Asarums socken i Blekinge län. Fram till 1970 var orten en egen tätort for att då växa samman med Karlshamn. I Asarum bodde det 7 773 personer (2007).

Yta:
Invånarantal: 7773, år 2007

Här kan du också ta del av mer information om Asarum om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Asarum.

I Asarum fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Asarum som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Blekinge.