Naprapat i Kallinge

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Kallinge - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Kallinge. Om du bor i Kallinge och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Kallinge hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Kallinge som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Kallinge

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Kallinge som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Ronneby Rygg- & Ledklinik AB
Kockumsvägen 19A
372 50 Kallinge

Annons:

Pris för naprapat i Kallinge

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Kallinge, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Kallinge som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Kallinge på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Kallinge rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Kallinge

I Kallinge finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Kallinge.

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Kallinge om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Kallinge.

I Kallinge fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Kallinge som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Blekinge.