Naprapat i Karlshamn

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Karlshamn - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Karlshamn. Om du bor i Karlshamn och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Karlshamn hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Karlshamn som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Karlshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Karlshamn som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

KarlhamnsNaprapaten AB
Ågatan 32
374 38 Karlshamn


Berghalls Kiropraktik
Drottninggatan 69B
374 38 Karlshamn

Annons:

Pris för naprapat i Karlshamn

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Karlshamn, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Karlshamn som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Karlshamn på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Karlshamn rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Karlshamn om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Karlshamn.

I Karlshamn fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Karlshamn som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Blekinge.