Naprapat i Karlskrona

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Karlskrona - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Karlskrona. Om du bor i Karlskrona och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Karlskrona hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 4 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Karlskrona som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Karlskrona

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Karlskrona som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Ryggkliniken, Jan Preutz
Ronnebygatan 16
371 32 Karlskrona


Naprapat Titti Lilje
Ronnebygatan 49
371 34 Karlskrona


Leg. Naprapat Gunilla Ogner
Stenbergsgränd 2A
371 32 Karlskrona


Naprapat Staffan Andersson
Blekingegatan 11
371 34 Karlskrona

Annons:

Pris för naprapat i Karlskrona

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Karlskrona, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Karlskrona som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Karlskrona på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Karlskrona rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Karlskrona

I Karlskrona finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Karlskrona.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Karlskrona om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Karlskrona.

I Karlskrona fann vi sammanlagt 4 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Karlskrona som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Blekinge.