Naprapat i Borlänge

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Borlänge - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Borlänge. Om du bor i Borlänge och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Borlänge hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Borlänge som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Borlänge

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Borlänge som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Rygghälsan
Borganäsvägen 28
784 33 Borlänge


Ryggakuten i Borlänge AB
Borganäsvägen 30
784 33 Borlänge


Kreativ Hälsa i Dalarna AB
Ritargatan 4
781 70 Borlänge

Annons:

Pris för naprapat i Borlänge

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Borlänge, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Borlänge som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Borlänge på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Borlänge rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du också ta del av mer information om Borlänge om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Borlänge.

I Borlänge fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Borlänge som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Dalarna.