Naprapat i Falun

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Falun - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Falun. Om du bor i Falun och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Falun hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 5 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Falun som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Falun

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Falun som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Pär Zandén Naprapatpoliklinik
Rostvändaregatan 11
791 70 Falun


Dala Naprapat & Idrottsskadeklinik Stefan Perlström
Åsgatan 27
791 71 Falun


Falu Ryggklinik AB
Åsgatan 41
791 71 Falun


Henningssons Naprapatklinik
Kaserngården 4
791 40 Falun


Naprapatcompaniet
Trumsveden 31
791 93 Falun

Annons:

Pris för naprapat i Falun

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Falun, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Falun som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Falun på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Falun rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Falun

I Falun finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du också ta del av mer information om Falun om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Falun.

I Falun fann vi sammanlagt 5 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Falun som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Dalarna.