Naprapat i Mora

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Mora - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Mora. Om du bor i Mora och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Mora hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Mora som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Mora

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Mora som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Teamed
Kråkbergsvägen 58
792 33 Mora


Mora Naprapatklinik
Hamngatan 5
792 30 Mora

Annons:

Pris för naprapat i Mora

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Mora, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Mora som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Mora på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Mora rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Mora

I Mora finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Mora.

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Mora om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Mora.

I Mora fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Mora som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Dalarna.