Naprapat i Sälen

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Sälen - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Sälen. Om du bor i Sälen och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Sälen hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Sälen som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Sälen

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Sälen som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Lottas Naprapatklinik
Lindvallen Snötorget
780 67 Sälen


Naprapaten Desiree Odelius
Härbrestigen 8
780 67 Sälen

Annons:

Pris för naprapat i Sälen

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Sälen, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Sälen som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Sälen på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Sälen rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Sälen

I Sälen finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Sälen.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Sälen om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Sälen.

I Sälen fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Sälen som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Dalarna.