Naprapat i Falkenberg

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Falkenberg - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Falkenberg. Om du bor i Falkenberg och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Falkenberg hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Falkenberg som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Falkenberg

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Falkenberg som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Falkenbergs Naprapatklinik
Falkenerarevägen 42
311 36 Falkenberg

Annons:

Pris för naprapat i Falkenberg

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Falkenberg, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Falkenberg som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Falkenberg på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Falkenberg rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Falkenberg

I Falkenberg finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Falkenberg om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Falkenberg.

I Falkenberg fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Falkenberg som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Halland.