Naprapat i Laholm

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Laholm - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Laholm. Om du bor i Laholm och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Laholm hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Laholm som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Laholm

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Laholm som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Take Care Naprapati o Rehab
Industrigatan 29
312 34 Laholm

Annons:

Pris för naprapat i Laholm

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Laholm, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Laholm som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Laholm på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Laholm rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Laholm

I Laholm finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Laholm om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Laholm.

I Laholm fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Laholm som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Halland.