Naprapat i Åre

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Åre - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Åre. Om du bor i Åre och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Åre hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Åre som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Åre

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Åre som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Åre naprapaterna AB
Kurortsvägen 20
830 13 åre

Annons:

Pris för naprapat i Åre

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Åre, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Åre som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Åre på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Åre rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Åre

I Åre finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Åre om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Åre.

I Åre fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Åre som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Jämtland.