Naprapat i Frösön

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Frösön - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Frösön. Om du bor i Frösön och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Frösön hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Frösön som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Frösön

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Frösön som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Jamtkliniken / AreNaprapaterna
Önevägen 8
832 51 Frösön

Annons:

Pris för naprapat i Frösön

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Frösön, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Frösön som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Frösön på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Frösön rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Frösön

I Frösön finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Frösön.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan du också ta del av mer information om Frösön om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Frösön.

I Frösön fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Frösön som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Jämtland.