Naprapat i Östersund

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Östersund - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Östersund. Om du bor i Östersund och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Östersund hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Östersund som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Östersund

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Östersund som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Jamtkliniken /AreNaprapaterna
Biblioteksgatan 5
831 30 östersund


Rygg & Nackspecialisten
Brunflovägen 12
831 37 Östersund


Christer Paulsson Ryggklinik
Prästgatan 46
831 33 Östersund

Annons:

Pris för naprapat i Östersund

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Östersund, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Östersund som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Östersund på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Östersund rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Östersund

I Östersund finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Östersund om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Östersund.

I Östersund fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Östersund som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Jämtland.