Naprapat i Jönköping

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Jönköping - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Jönköping. Om du bor i Jönköping och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Jönköping hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Jönköping som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Jönköping

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Jönköping som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Rangstig Naprapati & Rehab
Östra Storgatan 34
553 21 Jönköping


Bäckstedt Karin Leg Naprapat
Elmiavägen 4
554 54 Jönköping


Andreas Leijon, Leg. Naprapat MedicRehabTeam
Huskvarnavägen 78
554 54 Jönköping

Annons:

Pris för naprapat i Jönköping

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Jönköping, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Jönköping som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Jönköping på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Jönköping rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Jönköping

I Jönköping finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Jönköping.

Jönköping är en tätort i norra Smålands inland samt centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med 89396 av kommunens 133136 invånare. Det finns många stora företag i Jönköping, bland annat har Husqvarna AB huvudkontor i Jönköping.

Yta: 4 482,04 hektar
Invånarantal: 89396, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Jönköping om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Jönköping.

I Jönköping fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Jönköping som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Jönköping.