Naprapat i Kalmar

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Kalmar - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Kalmar. Om du bor i Kalmar och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Kalmar hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 5 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Kalmar som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Kalmar

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Kalmar som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Ek Pia, Leg. Naprapat
Torsåsgatan 6
392 39 Kalmar


Naprapat Carin Möller
Smålandsgatan 16
392 34 Kalmar


Rehabteamet Leg. Naprapat Tobias Hamrin
Fiskaregatan 50
392 31 Kalmar


Leg. Naprapat Stellan Johansson
Postgatan 2
392 33 Kalmar


Berggren Fredrik, Leg. Naprapat
Torsåsgatan 1
392 39 Kalmar

Annons:

Pris för naprapat i Kalmar

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Kalmar, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Kalmar som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Kalmar på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Kalmar rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Kalmar

I Kalmar finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Kalmar om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Kalmar.

I Kalmar fann vi sammanlagt 5 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Kalmar som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Kalmar.