Naprapat i Åseda

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Åseda - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Åseda. Om du bor i Åseda och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Åseda hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Åseda som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Åseda

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Åseda som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapatcenter Uppvidinge
Östra Kyrkogatan 4B
360 70 Åseda

Annons:

Pris för naprapat i Åseda

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Åseda, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Åseda som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Åseda på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Åseda rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Åseda

I Åseda finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Åseda.

Åseda är en tätort och centralort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Kyrkan har sitt ursprung på 1100-talet. Ortnamnet Åseda har genom tiderna förändrats och första gången det omnämnts är 1345 i Svenskt Diplomatarium band 5.

Yta: 263,57 hektar
Invånarantal: 2430, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Åseda om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Åseda.

I Åseda fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Åseda som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Kronoberg.