Naprapat i Boden

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Boden - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Boden. Om du bor i Boden och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Boden hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Boden som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Boden

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Boden som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapaten Anders Eliasson
Garnisonsgatan 1
961 75 Boden

Annons:

Pris för naprapat i Boden

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Boden, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Boden som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Boden på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Boden rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Boden

I Boden finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Boden om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Boden.

I Boden fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Boden som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Norrbotten.