Naprapat i Luleå

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Luleå - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Luleå. Om du bor i Luleå och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Luleå hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 4 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Luleå som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Luleå

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Luleå som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

A-Kliniken
Kungsgatan 9
972 34 Luleå


Isaksson Brage, Naprapath
Tullgatan 27
972 39 Luleå


Naprapatic Medica
Älvbrovägen 34
975 94 Luleå


Ann-Katrin Werner
Sandviksgatan 71D
972 34 Luleå

Annons:

Pris för naprapat i Luleå

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Luleå, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Luleå som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Luleå på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Luleå rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Luleå

I Luleå finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Luleå om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Luleå.

I Luleå fann vi sammanlagt 4 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Luleå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Norrbotten.

Naprapater i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta naprapater som erbjuder behandling av rygg, nacke, leder och muskler i Sverige.