Naprapat i Piteå

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Piteå - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Piteå. Om du bor i Piteå och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Piteå hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Piteå som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Piteå

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Piteå som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapatkliniken
Prästgårdsgatan 43A
941 32 Piteå


Piteå Naprapaten AB
Prästgårdsgatan 43
941 32 Piteå

Annons:

Pris för naprapat i Piteå

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Piteå, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Piteå som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Piteå på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Piteå rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Piteå

I Piteå finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Piteå om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Piteå.

I Piteå fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Piteå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Norrbotten.