Naprapat i Askersund

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Askersund - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Askersund. Om du bor i Askersund och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Askersund hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Askersund som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Askersund

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Askersund som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Rygghälsan i Askersund
Stora Bergsgatan 8B
696 30 Askersund

Annons:

Pris för naprapat i Askersund

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Askersund, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Askersund som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Askersund på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Askersund rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Askersund

I Askersund finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Askersund.

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Askersund om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Askersund.

I Askersund fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Askersund som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Örebro.