Naprapat i Hallsberg

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Hallsberg - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Hallsberg. Om du bor i Hallsberg och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Hallsberg hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Hallsberg som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Hallsberg

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Hallsberg som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapat Per Bengtson
Esplanaden 35
694 35 Hallsberg

Annons:

Pris för naprapat i Hallsberg

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Hallsberg, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Hallsberg som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Hallsberg på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Hallsberg rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Hallsberg

I Hallsberg finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Hallsberg.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Hallsberg om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Hallsberg.

I Hallsberg fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Hallsberg som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Örebro.