Naprapat i Lindesberg

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Lindesberg - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Lindesberg. Om du bor i Lindesberg och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Lindesberg hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Lindesberg som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Lindesberg

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Lindesberg som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Kurerakliniken i Lindesberg AB
Koppgatan 8
711 30 Lindesberg

Annons:

Pris för naprapat i Lindesberg

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Lindesberg, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Lindesberg som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Lindesberg på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Lindesberg rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Lindesberg om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Lindesberg.

I Lindesberg fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Lindesberg som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Örebro.