Naprapat i Örebro

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Örebro - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Örebro. Om du bor i Örebro och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Örebro hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 4 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Örebro som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Örebro

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Örebro som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Kroppshälsan
Angelgatan 11
703 41 örebro


Naprapatkliniken
Kungsgatan 6
702 11 örebro


Naprapatjouren
Våghustorget 3
702 10 Örebro


Osmund Marianne, Leg Naprapat
Kasernvägen 6
703 65 örebro

Annons:

Pris för naprapat i Örebro

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Örebro, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Örebro som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Örebro på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Örebro rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Örebro

I Örebro finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Örebro om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Örebro.

I Örebro fann vi sammanlagt 4 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Örebro som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Örebro.

Naprapater i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta naprapater som erbjuder behandling av rygg, nacke, leder och muskler i Sverige.