Naprapat i Linköping

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Linköping - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Linköping. Om du bor i Linköping och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Linköping hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 5 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Linköping som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Linköping

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Linköping som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Praxis Naprapati & Massage
Kungsgatan 41
582 18 Linköping


Sindler Rolf, Naprapat
S:T Larsgatan 47
582 24 Linköping


Fysiopartner i Linköping KB
Storgatan 32A
582 23 Linköping


Naprapat Service
Teknikringen 7
583 30 Linköping


Naprapat Göran Thorell
Storgatan 32
582 23 Linköping

Annons:

Pris för naprapat i Linköping

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Linköping, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Linköping som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Linköping på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Linköping rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Linköping

I Linköping finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Linköping.

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Linköping om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Linköping.

I Linköping fann vi sammanlagt 5 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Linköping som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Östergötland.