Naprapat i Motala

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Motala - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Motala. Om du bor i Motala och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Motala hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Motala som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Motala

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Motala som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Efraimssons Behandlingscenter AB, Jonnie
Vintergatan 1
591 32 Motala

Annons:

Pris för naprapat i Motala

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Motala, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Motala som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Motala på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Motala rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Motala

I Motala finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Motala.

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Motala om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Motala.

I Motala fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Motala som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Östergötland.