Naprapat i Norrköping

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Norrköping - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Norrköping. Om du bor i Norrköping och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Norrköping hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 4 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Norrköping som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Norrköping

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Norrköping som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Ryggkliniken
Alreiksgatan 2
602 35 Norrköping


Citykliniken i Norrköping AB
Olai Kyrkogata 50
602 32 Norrköping


Rehabkliniken i Norrköping AB
S:T Persgatan 105
602 33 Norrköping


Naprapatkliniken Johan Paldanius
Gymnastikgatan 14
602 39 Norrköping

Annons:

Pris för naprapat i Norrköping

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Norrköping, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Norrköping som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Norrköping på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Norrköping rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Norrköping

I Norrköping finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Norrköping.

Norrköping är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland i Sverige, och centralort för kommunen. Norrköping är Sveriges tionde största tätort. Norrköping ligger längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden.

Yta: 35,68 km2
Invånarantal: 87247, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Norrköping om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Norrköping.

I Norrköping fann vi sammanlagt 4 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Norrköping som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Östergötland.