Naprapat i Kristianstad

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Kristianstad - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Kristianstad. Om du bor i Kristianstad och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Kristianstad hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Kristianstad som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Kristianstad

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Kristianstad som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Rygg & Idrottsskadekliniken
Lasarettsboulevarden 2G
291 33 Kristianstad


Led & Muskelkliniken
Södra Kaserngatan 7
291 31 Kristianstad

Annons:

Pris för naprapat i Kristianstad

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Kristianstad, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Kristianstad som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Kristianstad på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Kristianstad rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Kristianstad

I Kristianstad finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Kristianstad om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Kristianstad.

I Kristianstad fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Kristianstad som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Skåne.