Naprapat i Lerberget

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Lerberget - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Lerberget. Om du bor i Lerberget och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Lerberget hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Lerberget som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Lerberget

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Lerberget som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Höganäs Naprapatklinik
Friluftsvägen 2
263 54 Lerberget

Annons:

Pris för naprapat i Lerberget

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Lerberget, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Lerberget som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Lerberget på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Lerberget rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Lerberget

I Lerberget finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Lerberget.

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Lerberget om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Lerberget.

I Lerberget fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Lerberget som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Skåne.