Naprapat i Limhamn

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Limhamn - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Limhamn. Om du bor i Limhamn och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Limhamn hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Limhamn som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Limhamn

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Limhamn som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Mulder Naprapatklinik
Linnégatan 63A
216 15 Limhamn

Annons:

Pris för naprapat i Limhamn

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Limhamn, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Limhamn som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Limhamn på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Limhamn rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Limhamn om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Limhamn.

I Limhamn fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Limhamn som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Skåne.

Naprapater i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta naprapater som erbjuder behandling av rygg, nacke, leder och muskler i Sverige.