Naprapat i Lund

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Lund - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Lund. Om du bor i Lund och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Lund hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Lund som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Lund

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Lund som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Fredrik Jensens Rygg & Idrottsklinik
Knut Den Stores Gata 7
222 21 Lund


Lunds Naprapatklinik AB
Stora Tomegatan 16A
223 51 Lund

Annons:

Pris för naprapat i Lund

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Lund, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Lund som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Lund på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Lund rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Lund

I Lund finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Lund om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Lund.

I Lund fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Lund som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Skåne.