Naprapat i Malmö

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Malmö - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Malmö. Om du bor i Malmö och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Malmö hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 9 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Malmö som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Malmö

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Malmö som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapatlandslaget Malmö AB
Föreningsgatan 26
211 52 Malmö


Palmer Friskvård AB
Beritta Gurrisgatan 13
217 74 Malmö


Björn Jönsson Leg. Naprapat
Celsiusgatan 31
212 14 Malmö


Malmö Chiropraktorklinik
Regementsgatan 14
211 42 Malmö


Kjellbergs Naprapatcenter
Köpenhamnsvägen 13
217 43 Malmö


Leslie Joven Leg. Naprapat
Kronborgsvägen 8A
217 42 Malmö


Tjugonde Företagshälsovård
Stortorget 8
211 34 Malmö


Naprapatlabbet Jimmy Palm
Västra Varvsgatan 8
211 11 Malmö


Tre Kotor-Naprapatmottagning
Celsiusgatan 31
212 14 Malmö

Annons:

Pris för naprapat i Malmö

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Malmö, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Malmö som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Malmö på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Malmö rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Malmö

I Malmö finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Malmö.

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Malmö om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Malmö.

I Malmö fann vi sammanlagt 9 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Malmö som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Skåne.