Naprapat i Örkelljunga

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Örkelljunga - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Örkelljunga. Om du bor i Örkelljunga och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Örkelljunga hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Örkelljunga som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Örkelljunga

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Örkelljunga som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapat Akut Rehab Centrum
Stockholmsvägen 2
286 31 örkelljunga

Annons:

Pris för naprapat i Örkelljunga

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Örkelljunga, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Örkelljunga som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Örkelljunga på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Örkelljunga rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Örkelljunga om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Örkelljunga.

I Örkelljunga fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Örkelljunga som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Skåne.

Naprapater i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta naprapater som erbjuder behandling av rygg, nacke, leder och muskler i Sverige.