Naprapat i Trelleborg

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Trelleborg - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Trelleborg. Om du bor i Trelleborg och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Trelleborg hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Trelleborg som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Trelleborg

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Trelleborg som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Henriksson Clas Naprapat
Humlegränden 1
231 43 Trelleborg

Annons:

Pris för naprapat i Trelleborg

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Trelleborg, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Trelleborg som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Trelleborg på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Trelleborg rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Trelleborg om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Trelleborg.

I Trelleborg fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Trelleborg som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Skåne.