Naprapat i Katrineholm

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Katrineholm - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Katrineholm. Om du bor i Katrineholm och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Katrineholm hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Katrineholm som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Katrineholm

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Katrineholm som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Hedlund, Naprapaten Micke
Vingåkersvägen 10
641 51 Katrineholm


Hast & Hälsopartner
Frejgatan 3A
641 37 Katrineholm

Annons:

Pris för naprapat i Katrineholm

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Katrineholm, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Katrineholm som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Katrineholm på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Katrineholm rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Katrineholm om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Katrineholm.

I Katrineholm fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Katrineholm som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Södermanland.