Naprapat i Nyköping

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Nyköping - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Nyköping. Om du bor i Nyköping och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Nyköping hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Nyköping som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Nyköping

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Nyköping som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Falkinger Tom Leg. Sjukgymnast/Leg. Naprapat
Brunnsgatan 19A
611 32 Nyköping


Hälsomagasinet Rehab
Skeppsbron 1
611 35 Nyköping


Evelina Ekenstierna, Leg. naprapat
Västra Storgatan 10
611 31 Nyköping

Annons:

Pris för naprapat i Nyköping

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Nyköping, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Nyköping som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Nyköping på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Nyköping rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Nyköping

I Nyköping finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Nyköping.

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånarantal: 29891, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Nyköping om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Nyköping.

I Nyköping fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Nyköping som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Södermanland.