Naprapat i Oxelösund

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Oxelösund - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Oxelösund. Om du bor i Oxelösund och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Oxelösund hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Oxelösund som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Oxelösund

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Oxelösund som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Nyköpings Naprapatklinik HB
Sjöboviksvägen 12B
613 51 Oxelösund

Annons:

Pris för naprapat i Oxelösund

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Oxelösund, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Oxelösund som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Oxelösund på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Oxelösund rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Oxelösund

I Oxelösund finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Oxelösund.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Oxelösund om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Oxelösund.

I Oxelösund fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Oxelösund som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Södermanland.