Naprapat i Strängnäs

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Strängnäs - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Strängnäs. Om du bor i Strängnäs och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Strängnäs hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Strängnäs som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Strängnäs

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Strängnäs som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Akuta Rygg
Finningevägen 5A
645 40 Strängnäs


Naprapat Stefan Davidsson
Eskilstunavägen 12
645 33 Strängnäs

Annons:

Pris för naprapat i Strängnäs

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Strängnäs, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Strängnäs som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Strängnäs på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Strängnäs rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Strängnäs

I Strängnäs finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Strängnäs om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Strängnäs.

I Strängnäs fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Strängnäs som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Södermanland.

Naprapater i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta naprapater som erbjuder behandling av rygg, nacke, leder och muskler i Sverige.