Naprapat i Åkersberga

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Åkersberga - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Åkersberga. Om du bor i Åkersberga och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Åkersberga hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Åkersberga som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Åkersberga

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Åkersberga som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Pia Arkstedt Coach
Centralvägen 64
184 32 åkersberga


Leg Naprapat Kerstin Persson
Storängsvägen 15B
184 31 Åkersberga


Cj Naprapati
Garnsviksvägen 10
184 42 Åkersberga

Annons:

Pris för naprapat i Åkersberga

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Åkersberga, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Åkersberga som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Åkersberga på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Åkersberga rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Åkersberga

I Åkersberga finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Åkersberga om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Åkersberga.

I Åkersberga fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Åkersberga som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.