Naprapat i Älvsjö

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Älvsjö - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Älvsjö. Om du bor i Älvsjö och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Älvsjö hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Älvsjö som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Älvsjö

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Älvsjö som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Herrängens Naprapat Klinik
Herrängsvägen 23
125 54 älvsjö


Hanfot Naprapati AB
Nyckelpigsvägen 20A
125 57 Älvsjö

Annons:

Pris för naprapat i Älvsjö

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Älvsjö, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Älvsjö som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Älvsjö på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Älvsjö rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Älvsjö

I Älvsjö finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Älvsjö.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här kan du också ta del av mer information om Älvsjö om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Älvsjö.

I Älvsjö fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Älvsjö som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.