Naprapat i Årsta

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Årsta - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Årsta. Om du bor i Årsta och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Årsta hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Årsta som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Årsta

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Årsta som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Sandra Jonasson Hälsa och Naprapati AB
Slätbaksvägen 10
120 51 Årsta

Annons:

Pris för naprapat i Årsta

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Årsta, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Årsta som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Årsta på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Årsta rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Årsta

I Årsta finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du också ta del av mer information om Årsta om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Årsta.

I Årsta fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Årsta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.