Naprapat i Bandhagen

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Bandhagen - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Bandhagen. Om du bor i Bandhagen och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Bandhagen hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Bandhagen som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Bandhagen

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Bandhagen som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Flex Sports Club
Ormkärrsvägen 78
124 71 Bandhagen


Högdalens Ryggklinik
Harpsundsvägen 83
124 58 Bandhagen

Annons:

Pris för naprapat i Bandhagen

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Bandhagen, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Bandhagen som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Bandhagen på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Bandhagen rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du också ta del av mer information om Bandhagen om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Bandhagen.

I Bandhagen fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Bandhagen som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.