Naprapat i Färentuna

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Färentuna - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Färentuna. Om du bor i Färentuna och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Färentuna hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Färentuna som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Färentuna

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Färentuna som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Johanna Hällback Naprapat AB
Kungshäll
179 97 Färentuna

Annons:

Pris för naprapat i Färentuna

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Färentuna, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Färentuna som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Färentuna på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Färentuna rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Färentuna

I Färentuna finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Färentuna.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du också ta del av mer information om Färentuna om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Färentuna.

I Färentuna fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Färentuna som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.