Naprapat i Farsta

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Farsta - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Farsta. Om du bor i Farsta och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Farsta hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Farsta som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Farsta

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Farsta som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapat Doktorerna
Munkforsplan 37
123 47 Farsta

Annons:

Pris för naprapat i Farsta

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Farsta, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Farsta som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Farsta på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Farsta rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Farsta

I Farsta finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du också ta del av mer information om Farsta om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Farsta.

I Farsta fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Farsta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.