Naprapat i Hägersten

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Hägersten - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Hägersten. Om du bor i Hägersten och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Hägersten hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Hägersten som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Hägersten

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Hägersten som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Mälarhöjdens Naprapatklinik
Slättgårdsvägen 1
129 41 Hägersten


Keding Ove
Eva Bonniers Gata 6
129 54 Hägersten


Behandlingscenter Jörund Rundhovde
Bokbindarvägen 86
129 34 Hägersten

Annons:

Pris för naprapat i Hägersten

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Hägersten, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Hägersten som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Hägersten på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Hägersten rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du också ta del av mer information om Hägersten om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Hägersten.

I Hägersten fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Hägersten som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.

Naprapater i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta naprapater som erbjuder behandling av rygg, nacke, leder och muskler i Sverige.