Naprapat i Handen

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Handen - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Handen. Om du bor i Handen och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Handen hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Handen som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Handen

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Handen som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Globenhälsan AB
Rudsjöterrassen 3
136 40 Handen


Södertörns-Naprapaten
Träffgatan 2
136 44 Handen


Naprapatkliniken i Haninge
Markörgatan 10
136 44 Handen

Annons:

Pris för naprapat i Handen

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Handen, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Handen som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Handen på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Handen rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Handen

I Handen finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du också ta del av mer information om Handen om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Handen.

I Handen fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Handen som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.