Naprapat i Huddinge

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Huddinge - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Huddinge. Om du bor i Huddinge och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Huddinge hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Huddinge som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Huddinge

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Huddinge som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

NapraCare Rehab
Kommunalvägen 1-5
141 47 Huddinge


Praktiken
Patron Pehrs Väg 8
141 35 Huddinge


Naprapat-center Agerstig Runo
Kvarnbergsvägen 70
141 45 Huddinge

Annons:

Pris för naprapat i Huddinge

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Huddinge, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Huddinge som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Huddinge på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Huddinge rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Huddinge

I Huddinge finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Huddinge.

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här kan du också ta del av mer information om Huddinge om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Huddinge.

I Huddinge fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Huddinge som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.

Naprapater i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta naprapater som erbjuder behandling av rygg, nacke, leder och muskler i Sverige.