Naprapat i Ingarö

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Ingarö - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Ingarö. Om du bor i Ingarö och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Ingarö hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Ingarö som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Ingarö

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Ingarö som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Ingarö Naprapatklinik
Snösundsvägen 7
134 66 Ingarö

Annons:

Pris för naprapat i Ingarö

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Ingarö, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Ingarö som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Ingarö på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Ingarö rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Ingarö

I Ingarö finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Ingarö.

Ingarö är en ö i Värmdö kommun i landskapet Uppland i Stockholms län. Ön utgör huvuddelen av Ingarö socken. På Ingarö kyrkogård ligger Sveriges första flygare Carl Cederström begravd, även kallad ”Calle flygare” av lokalbefolkningen.

Yta: 63 km2
Invånarantal: 4500, år 1995

Här kan du också ta del av mer information om Ingarö om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Ingarö.

I Ingarö fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Ingarö som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.