Naprapat i Järfälla

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Järfälla - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Järfälla. Om du bor i Järfälla och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Järfälla hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 4 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Järfälla som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Järfälla

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Järfälla som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapatmottagningen Lars Nyman
Allmogevägen 20
177 57 Järfälla


Muskelvärkstan
Skälbyvägen 65-67
175 64 Järfälla


Snörén Rolf, Naprapat
Gjutarplan 25
176 71 Järfälla


Medarbetarna Naprapaterna AB
Kopparvägen 2B
176 72 Järfälla

Annons:

Pris för naprapat i Järfälla

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Järfälla, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Järfälla som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Järfälla på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Järfälla rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du också ta del av mer information om Järfälla om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Järfälla.

I Järfälla fann vi sammanlagt 4 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Järfälla som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.