Naprapat i Järna

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Järna - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Järna. Om du bor i Järna och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Järna hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Järna som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Järna

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Järna som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Järna Naprapatklinik
Ullängsvägen 1
153 30 Järna

Annons:

Pris för naprapat i Järna

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Järna, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Järna som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Järna på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Järna rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Järna

I Järna finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Järna om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Järna.

I Järna fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Järna som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.