Naprapat i Johanneshov

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Johanneshov - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Johanneshov. Om du bor i Johanneshov och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Johanneshov hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 5 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Johanneshov som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Johanneshov

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Johanneshov som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapathuset Globen AB
Arenavägen 41
121 77 Johanneshov


Globenhälsan AB
Arenaslingan 11
121 77 Johanneshov


Leg. Naprapat Martin Östlund
Arenavägen 23
121 77 Johanneshov


Globen Naprapati & Rehab
Palmfeltsvägen 1A
121 62 Johanneshov


Hammarby Behandlingscenter
Nathorstvägen 28
121 37 Johanneshov

Annons:

Pris för naprapat i Johanneshov

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Johanneshov, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Johanneshov som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Johanneshov på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Johanneshov rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Johanneshov

I Johanneshov finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här kan du också ta del av mer information om Johanneshov om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Johanneshov.

I Johanneshov fann vi sammanlagt 5 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Johanneshov som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.